Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Battle of the Babes barst los

Shownieuws

De Battle of the Babes is weer losgebarsten. Voor de vierde keer kunnen liefhebbers op de website Mokkels.nl stemmen op hun favoriete babe.

De Battle of the Babes is weer losgebarsten. Voor de vierde keer kunnen liefhebbers op de website Mokkels.nl stemmen op hun favoriete vrouw. In een zogenoemde knock-out van zes ronden moet blijken wie van de 64 kandidates dit jaar de populairste babe van Nederland is.

Liefhebbers kunnen stemmen op gevestigde namen als Katja Schuurman, Georgina Verbaan en Daphne Bunskoek. Maar ook nieuwkomers als Sarah Chronis en Laurette Gerards zijn kandidaat. Verder zijn onder anderen Bracha van Doesburg, Sacha de Boer, Sophie Hilbrand en Yvon Jaspers in de race.

Sinds de eerste Battle of the Babes in 2003 brengen jaarlijks ongeveer 150 duizend bezoekers van Mokkels.nl hun stem uit. Vorig jaar ging de internetverkiezing niet door vanwege de overname van de site door internetbedrijf BliXem.

De titelverdedigster, zangers EliZe, werd ook in 2005 tot babe van het jaar gekozen. In voorgaande jaren gingen Georgina Verbaan en Chantal Janzen er met de eer vandoor.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen