Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Celstraf bezorgt Paris Hilton trauma

Shownieuws

Paris Hilton is getraumatiseerd door haar veroordeling tot een celstraf. Dat verklaart een psychiater die het afgelopen halfjaar gesprekken met haar voerde.

Paris Hilton is zwaar getraumatiseerd door haar veroordeling tot een celstraf van 45 dagen. Dat verklaart een psychiater die het afgelopen halfjaar gesprekken heeft gevoerd met de gefortuneerde blondine. De hotelerfgename is 'emotioneel in de war', zo oordeelt de specialist. Zijn verklaring is te lezen op de showbizz-website TMZ.

Charles Sophy onderzocht de 26-jarige Paris in verband met een andere rechtszaak waarin zij is verwikkeld. In 2005 klaagde Zeta Graff haar aan, wegens leugens die Paris over de actrice zou hebben verspreid. Volgens Sophy kan zijn patiënte door haar labiele geestelijke conditie niet aanwezig zijn bij een rechtszitting die stond gepland voor komende maandag.

De rechter liet zich overtuigen door het relaas van de psychiater en verplaatste de zitting naar 22 augustus. Het feestbeest, dat op 5 juni de cel in moet, is dan weer op vrije voeten. Paris werd op 4 mei veroordeeld omdat ze herhaaldelijk achter het stuur was gekropen zonder geldig rijbewijs.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen