Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Veel kijkers voor spin-off Grey's Anatomy

Shownieuws

Een proefaflevering van Private Practice heeft maandag in de VS meer dan 21 miljoen kijkers getrokken. Het is de spin-off van de ziekenhuisserie Grey's Anatomy.

(Novum/AP) - Een proefaflevering van Private Practice, de zogeheten spin-off van de populaire ziekenhuisserie Grey's Anatomy, heeft maandag in de Verenigde Staten meer dan 21 miljoen kijkers getrokken. Dat is meer dan de ruim negentien miljoen kijkers die naar de uitzending van Grey's Anatomy keken die voorafgaand aan de pilot werd uitgezonden.

In Private Practice laat dr. Addinson Shepherd, gespeeld door de roodharige actrice Kate Walsh, het Seattle Grace Hospital voor wat het is en verhuist ze naar Los Angeles om een nieuw leven te beginnen. In het najaar moet de serie integraal worden uitgezonden.

In Grey's Anatomy was Walsh betrokken bij de belangrijkste verhaallijn in de serie. Haar personage was getrouwd met dr. Derek Shepherd, ook wel bekend als dr. MacDreamy. Het komt uiteindelijk tot een scheiding omdat hij zijn liefde voor co-assistent Meredith, de hoofdrol in de serie, niet kan bedwingen.

Grey's Anatomy is ook in Nederland populair. De serie wordt uitgezonden door Net 5.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen