Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kim is Holland's Next Topmodel

Shownieuws

Kim Feenstra heeft maandagavond Holland's Next Topmodel gewonnen. In de finale liet zij concurrentes Christa en Sabrina achter zich.

Kim Feenstra heeft maandagavond Holland's Next Topmodel gewonnen. In de finale liet zij concurrentes Christa en Sabrina achter zich.

Kim sleepte door haar winst een modellencontract bij Max Models ter waarde van vijftigduizend euro in de wacht. Daarnaast siert zij een cover van Glamour, is ze te zien in een reclamecampagne van L'Oreal en krijgt zij een Mercedes cadeau.

Na tien weken hard werken liepen de drie laatst overgebleven modellen tijdens een spectaculaire live finale vanuit de Lichtfabriek in Haarlem in creaties van bekende ontwerpers. Zo droegen zij ontwerpen van Mada van Gaans, Daryl van Wouw, Jan Taminiau, Ilja Visser, Percy Irausquin en Mart Visser.

De topmodellen in spe kregen de kans om zich voor de allerlaatste keer te bewijzen aan juryvoorzitter en topmodel Yfke Sturm, haar deskundige medejuryleden en de kijker. Diezelfde kijker gaf publiekslieveling Kim een verpletterende voorsprong. De 21-jarige Groningse kreeg van de kijkers veertig van de vijftig punten en had aan de steun van jurylid Yfke genoeg om de titel te winnen.

Tijdens het vorige seizoen werd Sanne Nijhof Holland's Next Topmodel. Haar carrière is sindsdien in een stroomversnelling geraakt. Zo won ze in januari ook de 'Ford Models Supermodel of the World contest'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen