Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Themakanaal BNN brengt eerbetoon Bart de Graaff

Shownieuws

Het digitale themakanaal van BNN, 101.TV, brengt vrijdag een eerbetoon aan de overleden Bart de Graaff. Het kanaal zendt een vijf uur durende Bartmarathon uit.

Het digitale themakanaal van BNN, 101.TV, brengt vrijdag een eerbetoon aan de overleden Bart de Graaff. Het kanaal zendt een vijf uur durende Bartmarathon uit. In de show wordt onder meer teruggeblikt op oude afleveringen waarin Bart te zien is. Voorafgaand aan de marathon worden oude programma's van Bart in een nieuw jasje gestoken. De reden voor de marathon is dat presentator vijf jaar geleden overleed.

De oude programma's worden gepresenteerd door nieuwe BNN-gezichten. Zo gaat onder anderen Sophie Hilbrand op bezoek bij judoka Dennis van der Geest voor het programma 'Waar kan ik je 's nachts voor wakker maken' en presenteert Lama Ruben Nicolai voor één keer de show B.O.O.S.

De presentator, programmamaker en omroepoprichter overleed in 1999 op 35-jarige leeftijd aan de gevolgen van een nierziekte. De Graaff werd bekend door een reclamespotje en viel op bij televisiezender Veronica. Kort daarna kreeg hij zijn eigen programma 'B.O.O.S'. In 1997 richtte hij Bart's News Netwerk, BNN, op. De zender werd na zijn dood omgedoopt tot Bart's Neverending Network.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen