Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Eve: ik ben onschuldig aan rijden onder invloed

Shownieuws

Eve heeft dinsdag laten weten niet schuldig te zijn aan het rijden onder invloed. Ze werd gearresteerd nadat ze haar sportwagen total loss had gereden.

(Novum/AP) - Rapper Eve heeft dinsdag laten weten niet schuldig te zijn aan het rijden onder invloed. De advocaat van de zangeres nam de honneurs waar tijdens de zitting. Eve werd in april gearresteerd nadat ze haar goudkleurige sportwagen total loss had gereden op Hollywood Boulevard. Ze had tijdens het incident een hoger alcoholpromillage in haar bloed dan toegestaan.

De rapdiva wordt ook aangeklaagd omdat zij geen verzekeringspapieren bij zich had toen het ongeluk gebeurde. De 28-jarige zangeres hangt een celstraf van zes maanden en een geldboete van 743 euro boven het hoofd. Op 28 juni moet Eve weer voor de rechtbank verschijnen.

Eve, die voluit Eve Jihan Jeffers heet, brak na haar carrière als stripper in 2001 internationaal door. Ze won een Grammy voor het duet 'Let me blow ya mind' dat ze opnam met Gwen Stefani. Onlangs bracht ze haar vierde album 'Tambourine' uit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen