Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gordon is klaar voor nieuwe liefde

Shownieuws

Gorden is niet bang om een nieuwe relatie te beginnen. "Aandurven wel, maar ik zou het pas na een jaar vertellen", zegt de 38-jarige Gordon in een interview.

Gorden is niet bang een nieuwe relatie te beginnen. Na zijn breuk met Bartho heeft hij een tijd in een enorme dip gezeten, zo vertelt hij in een interview met het tijdschrift Linda. "Aandurven wel, maar ik zou het pas na een jaar vertellen", zegt Gordon. Ook bij de zanger geldt dat tijd alle wonden heelt. "Ik heb het een plek gegeven, ik kan er niets meer aan veranderen", vertelt hij.

De 38-jarige zanger en presentator vindt dat het nu tijd is om gelukkig te worden. "Ik ben klaar, ik begin aan de tweede helft van mijn leven", stelt hij. "Ik heb pauze gehad, rust genomen en nu is het tijd voor de tweede helft."

Gordon kreeg na het overlijden van zijn vader last van acute reuma door emotionele stress, waardoor hij niet lekker in zijn vel zat. "De laatste paar maanden merk ik dat het beter gaat, fysiek gezien", zegt hij. "Er is geen ergere pijn dan liefdesverdriet, maar nu gaat het goed."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen