Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Armin van Buuren in de mix met Martinitoren

Shownieuws

Dj Armin van Buuren speelt op tweede Pinksterdag één van zijn grootste hits samen met de klokkenluiders van de Martinitoren. Hij mixt in op het klokkenspel.

Dj Armin van Buuren geeft op tweede pinksterdag in Groningen een concert samen met de klokkenluiders van de Martinitoren. Rond half acht 's avonds zullen de klokkenluiders het klokkenspel in beweging brengen en een nummer van de dj ten gehore brengen. Van Buuren zal het spel van de klokkenluiders inmixen. Op de Grote Markt vindt dan voor het eerst het gratis dancefeest Armada@Groningen plaats.

Naast de 30-jarige van Buuren maakt ook dj Erick E zijn opwachting tijdens het dancefeest. Hij kruipt in de namiddag achter de draaitafels.

Onlangs kwam het nieuwe album 'A state of trance 2007' van Van Buuren uit. De Nederlandse dj werd vorig jaar uitgeroepen tot de op één na beste dj van de wereld, achter de Duitser Paul van Dyk, maar voor Tiësto. Hij werd bekend met onder meer het nummer 'Serenity', dat hij samen met Jan Vayne opnam. 'Serenity' was daarnaast het themanummer van trancefeest Sensation white 2006.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen