Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Angelina Jolie heeft speciale tatoeage

Shownieuws

Angelina heeft op haar linkerbovenarm een tatoeage van vier regels laten zetten, die de coördinaten van de landen waar haar kinderen vandaag komen weergeven.

Angelina Jolie heeft een nieuwe tatoeage met een speciale betekenis. De actrice heeft op haar linkerbovenarm vier regels laten zetten die de coördinaten weergeven van de landen waar haar kinderen vandaan komen. Een trotse Jolie showde haar lichaamsversiering op het filmfestival in Cannes. Dat meldt de Australische krant The Daily Telegraph.

De eerste regel, die de lengte- en breedtelocatie vermeldt, vertegenwoordigt het land Cambodja waar haar eerste zoon Maddox (5) is geboren. De tweede zin vermeldt de coördinaten van Ethiopië, waar Jolie haar dochter Zahara (2) heeft geadopteerd. Daarna volgt het land Namibië, waar de 31-jarige actrice is bevallen van dochter Shiloh (10 maanden). De laatste regel representeert Vietnam, waar de 3-jarige Pax Thien is geboren.

De actrice onthulde eerder aan het Amerikaanse tijdschrift People een jaar rust te nemen. "Deze zomer ben ik nog aan het werk, daarna ben ik een paar maanden in Praag", laat ze tijdens het filmfestival in Cannes weten. "En dan neem ik een jaar vrij." Jolie wil de vrije tijd gebruiken om met haar gezin door te brengen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen