Kies je favoriete radiostation

Dossiers

François Boulangé terug bij Lingo

Shownieuws

François Boulangé maakt een kortstondige terugkeer bij de spelshow Lingo. De oud-presentator van de Nederlandse quiz is jurylid van de nieuwe Lingo Bingo Show.

François Boulangé maakt een kortstondige terugkeer bij de spelshow Lingo. De oud-presentator van de Nederlandse quiz is jurylid van de Lingo Bingo Show, een speciale versie van het spelprogramma. Dat laat de Tros woensdag weten.

Vanaf zondag presenteert Lucille Werner vijf weken lang het nieuwe programma, dat de Tros in samenwerking met de Sponsor Loterij heeft ontwikkeld. In de Lingo Bingo Show strijden BN'ers met elkaar om zo veel mogelijk geld op te brengen voor een nieuwe polikliniek van het VUmc Cancer Center in Amsterdam. Bij deze nieuwe kliniek moet het op den duur mogelijk zijn om al binnen enkele dagen een diagnose te stellen.

De 53-jarige Boulangé treedt op als jurylid als de kandidaten een woord opperen dat fout of 'vreemd' is, meldt de Tros. De presentator beslist dan of het woord is toegestaan of niet.

De Lingo Bingo Show krijgt op 1 juli een grootse finale. Er wordt dan geschakeld tussen de opnamestudio in Utrecht en de Rotterdamse muziekhal Ahoy, waar Werner met duizenden mensen het populaire woordspel speelt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen