Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Einde voor Guillermo en Tropical Danny

Shownieuws

Het feestduo Guillermo en Tropical Danny is niet meer. Guillermo, die eigenlijk Djuro Leideritz heet, heeft besloten uit de spotlights te stappen.

Het feestduo Guillermo en Tropical Danny is niet meer. Guillermo, die eigenlijk Djuro Leideritz heet, heeft besloten uit de spotlights te stappen. "Hij wil zich alleen nog bezighouden met het schrijven van nummers", bevestigt manager Kostijn Egberts dinsdag.

Het koppel, dat vorig jaar een zomerhit scoorde met het feestnummer 'Toppertje', zal niet langer samen op het podium staan. "Het was sowieso een gelegenheidsduo", legt Egberts uit. "Het was nooit de bedoeling van Guillermo om als artiest bekend te worden."

Het einde van de samenwerking betekent niet het einde van de vriendschap tussen Guillermo en Danny. "Ze blijven goede vrienden en zullen nog steeds samen nummers schrijven", kondigt de manager aan.

Danny laat zich door de beslissing van zijn podiumvriend niet uit het veld slaan. De zanger staat momenteel in de studio om het nummer 'Laat me weten als je feesten gaat' op te nemen. De nieuwe single, die over een maand uitkomt, wordt een 'Hollands feestnummer met invloeden van hiphop en funk', zo laat Egberts weten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen