Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Thijs en Katja in jongensdroom

Shownieuws

Thijs Römer zit in een jongensdroom. Zo noemt hij de opnamen van 'Kapitein Rob en het geheim van professor Lupardi', waarin hij samen met vrouw Katja speelt.

Thijs Römer bevindt zich momenteel in een jongensdroom. Zo beschrijft de acteur de opnamen van de avonturenfilm 'Kapitein Rob en het geheim van professor Lupardi', waarin hij samen met zijn vrouw Katja Römer-Schuurman speelt. "Vroeger speelde ik met vriendjes The A-Team of James Bond, en hier sta je eigenlijk hetzelfde te doen", zegt hij. "Dus achter boeven aanrennen en uiteindelijk de wereld redden. Dat is toch wel heel leuk om te doen."

Wat de opnamen extra leuk maakt voor de hoofdrolspeler in de film, is de samenwerking met zijn grote liefde. "Het samenwerken met Katja is heel gezellig. Dat gaat hartstikke goed. We hebben natuurlijk ook lekker veel tijd om het samen 's avonds voor te bereiden thuis." Ook Katja geniet van de samenwerking. "Het is te gek om samen op een set te staan", vertelt de actrice, die haar man ontmoette op de set van de serie Medea. "Zo hebben we elkaar leren kennen en het is leuk dat we dat nu weer mogen doen."

De film is gebaseerd op de strip 'De avonturen van Kapitein Rob', die van december 1945 tot januari 1966 verscheen in Het Parool. In de film krijgt de stoere kapitein te maken met de gemene professor Lupardi, die de wereld aan zich wil onderwerpen door middel van een machine die het weer kan beïnvloeden. De film gaat op 29 november in première.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen