Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Elizabeth Hurley gedumpt door spijkerbroekenmerk

Shownieuws

Elizabeth Hurley is door spijkerbroekenfabrikant Jordache aan de kant gezet. De 41-jarige actrice is vervangen door het Duitse topmodel Heidi Klum.

Elizabeth Hurley is aan de kant gezet door spijkerbroekenfabrikant Jordache. Hurley was al meer dan een jaar het gezicht van het merk. De 41-jarige actrice is vervangen door het Duitse topmodel Heidi Klum. De New York Post meldt dat de 33-jarige Klum vorige week een fotoshoot heeft gedaan voor het merk.

Volgens de Britse boulevardkrant The Sun moest Hurley haar troon afstaan omdat het bedrijf een andere 'sexy mamma' wilde voor de advertenties. Klum, die ook model staat voor lingeriemerk Victoria's Secret, heeft drie kinderen en is getrouwd met zanger Seal. Hurley heeft een zoon met de Amerikaanse filmproducent Steven Bing. Ze trouwde twee maanden geleden met de Indiase zakenman Arun Nayar.

Hurley is sinds de jaren negentig model voor cosmeticamerk Estée Lauder, waarvan ze tot op heden het gezicht is. Ook heeft La Hurley sinds 2005 een eigen zwemkledinglijn, Elizabeth Hurley Beach. Ze speelde in films als 'Edtv', 'Serving Sara' en 'Bedazzled'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen