Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Richard Groenendijk zingt met Dolly Dots

Shownieuws

Richard Groenendijk is eind deze maand te gast bij de reünieconcerten van de Dolly Dots. Ook Jeroen Kijk in de Vegte iis eind mei van de partij in Ahoy'.

Cabaretier Richard Groenendijk is eind deze maand te gast bij de reünieconcerten van de Dolly Dots. Dat schrijft Groenendijk op zijn website. "Sindsdien is mijn leven niet meer hetzelfde. Ik eet bijna niet meer (niet van de zenuwen maar omdat overgewicht en Ahoy' gewoon geen goede combi zijn)", schrijft hij. "Ik zing alleen nog maar hun nummers in de auto en de poster hangt weer boven mijn bed. Het heeft 34 jaar geduurd maar ik zit dan toch maar mooi in een meidengroep. Eindelijk."

Radio-dj Jeroen Kijk in de Vegte is op 25, 26 en 27 mei ook van de partij in het Rotterdamse Ahoy'. Op zijn weblog doet hij uit de doeken hoe hij zijn mond hierover al voorbij praatte tegenover Shownieuws. Ook circuleren er op internet geruchten dat Paul de Leeuw, Mike Starink en Danny Rook mee gaan zingen met de Dolly Dots. De productiemaatschappij die verantwoordelijk is voor de concerten wilde maandag niets zeggen over eventuele gastoptredens.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen