Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lene Alexandra heeft boodschap met 'borstenlied'

Shownieuws

De Noorse Lene Alexandra heeft een boodschap met haar single 'My boobs are ok'. "Het maakt niet uit hoe je borsten er uit zien. Je moet trots zijn op jezelf."

De Noorse zangeres Lene Alexandra is niet zo oppervlakkig als haar single 'My boobs are ok' misschien doet vermoeden. Volgens de rondborstige dame zit er 'een verborgen boodschap' in het nummer. "De boodschap is dat het niet uitmaakt hoe je borsten er uitzien, of ze nou groot of klein zijn. Je moet trots zijn op wie je bent", zegt de blondine die duidelijk een borstvergroting heeft ondergaan. "Het heeft geen nut om pessimistisch te zijn. Je moet proberen alles van de positieve kant te zien."

Ondanks de verborgen boodschap wil Lene toch vooral vermaken met het nummer en de bijbehorende clip, waarin de zangeres schaarsgekleed te zien is als onder meer secretaresse, verpleegster en cheerleader. "Ik ben blij met het nummer omdat het grappig en energiek is. Het heeft veel humor en ik neem mezelf dan ook niet al te serieus", vertelt ze."Ik snap het niet als mensen niet begrijpen dat het een grap is. Het is duidelijk grappig en ik houd ervan om mensen te laten lachen."

Het idee voor het nummer, waarin Lene zingt dat ze te lui is om te werken en nooit haar school heeft afgemaakt maar dat dat niet erg is omdat ze blij is met haar borsten, ontstond tijdens het WK Lingerie. De competitie, waarin het draait om teams van sexy dames die slechts gekleed in ondergoed ballen op een voetbaldoel schieten, werd vorig jaar tegelijkertijd gehouden met het wereldkampioenschap voetbal.

Lene, die namens Noorwegen meedeed aan het blote voetbalfeestje, kreeg tijdens het evenement een harde bal op haar borstpartij. Toen iemand bij de platenmaatschappij waar zij werkte haar later vroeg hoe het met haar ging, gaf zij als antwoord 'My boobs are ok'. Met deze legendarische woorden ging de droom van de 25-jarige Lene in vervulling. "Ik ben zo blij met dit nummer", verzucht ze. "Ik kan nu doen wat ik leuk vind."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen