Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jessica Simpson en John Mayer weer samen gespot

Shownieuws

Jessica Simpson en John Mayer zijn zondag samen gezien in New York. Hun samenzijn lijkt het bericht over een breuk tussen het jonge koppel te bestrijden.

Jessica Simpson en John Mayer zijn zondag samen gezien in New York. Dat meldt het Amerikaanse tijdschrift People. Vrijdag bracht het blad nog naar buiten dat het stel uit elkaar was. People hield bij het bericht over de breuk echter al een slag om de arm. De 26-jarige Jessica en de 29-jarige John, die vorige zomer voor het eerst aan elkaar gelinkt werden, zouden een knipperlichtrelatie hebben.

Een bron bij het blad noemt ups en down normaal voor een prille relatie als die van de artiesten. "Ze hebben gewoon een normale relatie, en dan gebeuren dit soort dingen wel eens." Het koppel zou hun gevoelens voor elkaar momenteel aan het aftasten zijn. "Zondag hebben ze weer een hele leuke tijd samen gehad toen ze uit eten gingen."

Zangeres Jessica Simpson brak in 1999 door met het nummer 'I wanna love you forever'. Naast zangeres is de blondine ook actrice, ze speelde vorig jaar in de komedie 'The dukes of hazzard' en kondigde vorige week aan deze zomer te beginnen met de opnames van haar tweede film 'Major movie star'. In Nederland verwierf de Amerikaanse echter vooral bekendheid door de reallifeserie 'Newlyweds', waarin het huwelijkse leven van Jessica en haar ex Nick Lachey werd gevolgd. Singer/songwriter John Mayer bracht vorig jaar zijn derde album 'Continuum' uit, waar hij een Grammy voor won.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen