Kies je favoriete radiostation

Dossiers

David Hasselhoff mag dochters weer zien

Shownieuws

David Hasselhoff mag zijn dochters weer zien. Begin deze maand werd dat de acteur verboden nadat er een video was opgedoken waarop hij stomdronken te zien was.

(Novum/AP) - David Hasselhoff mag zijn dochters weer zien. Een rechter in Los Angeles heeft dat bepaald. Begin deze maand werd het de voormalige Baywatch-acteur verboden de 16-jarige Taylor-Ann en de 14-jarige Hayley te bezoeken, nadat er een video was opgedoken waarop hij stomdronken te zien was.

Maandag werd in de rechtszaal bekeken of de video, die begin deze maand door meerdere Amerikaanse televisiestations werd uitgezonden, authentiek was. Ook wordt bekeken wie de tape aan de media heeft toegespeeld. Hasselhoff suggereerde eerder dat zijn ex-vrouw Pamela Bach, met wie hij in een voogdijzaak verwikkeld is, de opname naar buiten heeft gebracht.

Zowel Hasselhoff als Bach wilde na afloop van de zitting niets inhoudelijks kwijt over de zaak. Wel gaven ze allebei aan tevreden te zijn over het verloop. De volgende zitting staat gepland op 1 juni.

Het gewraakte filmpje van de acteur, die in het verleden al eens werd behandeld is voor zijn drankverslaving, werd gemaakt door zijn dochters. In de video is de 54-jarige Amerikaan, gekleed in slechts een spijkerbroek, te zien terwijl hij dronken op de grond ligt en een hamburger probeert te eten. Taylor-Ann probeert een gesprek met hem te voeren over zijn drankgebruik en vraagt hem herhaaldelijk waarom hij dit zichzelf aandoet. "Omdat ik eenzaam ben en heel veel problemen heb", luidt het antwoord.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen