Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Prison Break-acteur bekent schuld in rechtbank

Shownieuws

Prison Break-acteur Lane Garrison heeft in een rechtbank erkend verantwoordelijk te zijn geweest voor een ongeluk. Een 17-jarige jongen kwam hierbij om.

(Novum/AP) - Acteur Lane Garrison heeft in een rechtbank in Los Angeles bekend verantwoordelijk te zijn geweest voor een dodelijk ongeluk. Garrison, bekend als Tweener uit de serie Prison Break, reed begin december met zijn auto tegen een boom. Een 17-jarige jongen die bij hem in de auto zat, kwam daarbij om het leven. Twee 15-jarige meisjes die eveneens meereden, raakten gewond.

De 26-jarige acteur erkende maandag schuld op meerdere punten. Hij neemt de verantwoordelijk op zich wegens doodslag, rijden onder invloed van alcohol en het schenken van alcohol aan een minderjarige. Als hij in augustus schuldig wordt bevonden, hangt hem een gevangenisstraf van maximaal zes jaar en acht maanden boven het hoofd.

De acteur is momenteel op vrije voeten na het betalen van een borgsom van bijna 75 duizend euro. De rechter heeft hem opgedragen geen auto te rijden, geen alcohol te drinken, geen kroegen te bezoeken en geen contact te zoeken met de betrokkenen van het ongeluk.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen