Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ron Brandsteder wil tegengas geven met nieuwe show

Shownieuws

Ron Brandsteder is vanaf 2 juni te zien met de komische talkshow Laat Ze Maar Lachen. Hij denkt dat de show een welkome afwisseling is in het huidige tv-aanbod.

Ron Brandsteder is vanaf 2 juni te zien met de komische talkshow Laat Ze Maar Lachen. Dat heeft RTL 4, waar de show wordt uitgezonden, bekendgemaakt. De presentator denkt dat de show een welkome afwisseling is in het huidige aanbod op televisie. "In een tijd waarin de 'afzeiktelevisie' steeds meer oprukt, geven wij wat tegengas met een uurtje ongecompliceerd lachen, met elkaar, om onszelf en om de rest van de wereld."

De presentator met de gulle lach was in 2004 ook al te zien met het programma. Hij verheugt zich erop de draad weer op te pakken. "Het is een programma dat echt bij me past", vertelt hij. "Het is intiem en heeft een hoge lachdichtheid." In de show ontvangt hij vier weken lang drie bekende gasten met wie hij bloopers en andere lachwekkende fragmenten bekijkt uit hun televisiecarrière.

Yolanthe Cabau van Kasbergen, de broers Carlo en Ron Boszhard, Jochem van Gelder, Helga van Leur en Peggy Vrijens behoren tot de gasten die Brandsteder in de show ontvangt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen