Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nienke van Het Huis Anubis komt met nieuwe single

Shownieuws

De jeugdserie Het Huis Anubis komt met een nieuwe single. Het nummer 'Hij' wordt gezongen door actrice Loek Beernink, die in de serie Nienke speelt.

De jeugdserie Het Huis Anubis komt met een nieuwe single. Dat meldt productiehuis Studio 100 maandag. Het nummer 'Hij', dat woensdag uitkomt, wordt gezongen door actrice Loek Beernink, die in de serie Nienke speelt. Zij zong ook al de titelsong van de serie, die begin dit jaar de eerste plaats bereikte van de Top 40.

In het huis dat centraal staat in de jeugdserie van zender Nickelodeon ligt een schat verborgen. De acht hoofdpersonages gaan op zoek naar de schat, maar ondervinden veel hinder tijdens hun zoektocht. De jeugdsoap trekt gemiddeld bijna 170 duizend kijkers per aflevering.

Vanaf woensdag is ook het tweede deel van de serie in boekvorm verkrijgbaar, onder de naam 'Het geheim van de tombe'. Het eerste deel van het programma verscheen al eerder in boekvorm. Van 'De geheime club van de oude wilg' zijn inmiddels ruim 50 duizend exemplaren verkocht.

Woensdag is tevens de voorlopig laatste aflevering van Het Huis Anubis te zien. Na de zomerstop gaat de serie dan weer verder vanaf 17 september.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen