Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Schudden en NUHR genomineerd voor cabaretprijs

Shownieuws

De cabaretgroepen Schudden en NUHR maken kans op de Poelifinario 2006-2007. Dat maakt de Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties (VSCD) bekend.

De cabaretgroepen Schudden en NUHR maken kans op de Poelifinario 2006-2007. Dat heeft de Vereniging van Schouwburg- en Concertgebouwdirecties (VSCD) bekendgemaakt. Half maart werd al bekend dat Marc-Marie Huijbregts en Kees Torn zijn genomineerd voor de cabaretprijs.

Schudden is genomineerd voor de avondvullende voorstelling 'Zout'. Volgens de jury onderscheidt de cabaretgroep zich door de poëtische, 'diepere, toneelmatige laag' die aanwezig is in de show. NUHR zet met 'Natuurlijke selectie' een felle aanklacht tegen de tijdgeest neer, stelt de jury.

Ronald Goedemondt maakt met 'Ze bestaan echt' kans op de Neerlands Hoop, een prijs voor theatermakers met een opvallend eerste, tweede of derde avondvullend programma. Eerder werd bekend gemaakt dat Javier Guzman is genomineerd voor deze onderscheiding.

De VSCD Cabaretprijzen, die sinds 2003 jaarlijks worden vergeven, worden op 11 november uitgereikt in de Amsterdamse Kleine Komedie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen