Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Donald Trump stopt met The Apprentice

Shownieuws

Donald Trump wil niet langer zijn medewerking verlenen aan The Apprentice. Hij stopt ermee omdat zender NBC de show niet meer op prime time wil uitzenden.

Donald Trump wil niet langer zijn medewerking verlenen aan het programma The Apprentice. De vastgoedmagnaat heeft zich teruggetrokken omdat zender NBC de show, waarin jonge mensen strijden om een contract bij het zakenimperium van de miljardair, niet meer op prime time wil uitzenden. Dat meldt het Britse persbureau Reuters.

In een officiële verklaring stelt Trump dat hij klaar is met The Apprentice. "Het is tijd voor iets nieuws op televisiegebied." Zijn organisatie wil niet ingaan op de inhoud van het nieuwe concept dat hij in gedachten heeft. "Kijkers zullen moeten afwachten wat Trump van plan is. Maar als het succes van The Apprentice een indicatie is voor de toekomst, dan is het niet onwaarschijnlijk dat de miljoenen kijkers van die show meeverhuizen naar het nieuwe programma."

The Apprentice begon in 2004 met 21 miljoen Amerikaanse televisiekijkers. De seizoenen daarna daalden de kijkcijfers echter gestaag. Naar het laatste seizoen keken gemiddeld zeven miljoen kijkers. In Nederland werd de show ook uitgezonden bij RTL 4 onder de naam Trumps Troonopvolger.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen