Kies je favoriete radiostation

Dossiers

BZN krijgt eigen postzegels

Shownieuws

BZN heeft een eigen postzegelset gekregen. De Volendamse band ontving het eerste exemplaar van de set maandag uit handen van postbode Siemen uit de serie Zaai.

BZN heeft een eigen set postzegels gekregen. De Volendamse band ontving het eerste exemplaar van de set maandag uit handen van postbode Siemen (Joep Onderdelinden), bekend uit de kinderserie Zaai. De BZN-postzegelset bestaat uit een speciaal ontworpen boekje met daarin een hitoverzicht, foto's en postzegels van de individuele bandleden en de hele band samen.

De band, met onder anderen Jan Keizer en Carola Smit, gaat deze zomer na 41 jaar uit elkaar. De groep had hits met onder meer 'Mon amour', 'Just an illusion' en onlangs met het toepasselijke 'Goodbye'. Op 16 juni is er een groot afscheidsconcert in Ahoy Rotterdam. In de realitysoap Adieu BZN is te zien hoe het afscheid de bandleden vergaat.

Eerder werd al bekend dat er een afscheidsboek van BZN komt, 'BZN, tot ziens!'. Daarin zijn verschillende columns van de bandleden gebundeld. Het boek ligt op 18 juni in de winkel.

De postzegels zijn vanaf maandag verkrijgbaar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen