Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Amy Winehouse trouwt zonder huwelijkse voorwaarden

Shownieuws

Amy Winehouse en haar kersverse man Blake Fielder-Civil zijn in gemeenschap van goederen getrouwd. De zangeres en haar verloofde trouwden vrijdag in Miami.

Het geld van Amy Winehouse is nu ook het geld van haar kersverse man. De Britse zangeres en Blake Fielder-Civil stapten vrijdag in het huwelijksbootje. Volgens de Britse boulevardkrant The Sun deden ze dat in gemeenschap van goederen, wat betekent dat ze geen financiële afspraken hebben gemaakt en al hun inkomsten nu gemeenschappelijk bezit zijn.

De 24-jarige Blake, die als runner werkt op sets waar muziekclips worden opgenomen, zou hebben opgeschept met het feit dat Amy hem geen contract heeft laten ondertekenen om haar fortuin te beschermen bij een eventuele scheiding. "Hij zong: 'ze hebben geprobeerd me onder huwelijkse voorwaarden te laten trouwen, maar ik zei nee, nee, nee' op de melodie van het nummer 'Rehab' van Amy", vertelt een bron aan The Sun.

Blake zou een nieuwe bijnaam aan het huwelijk hebben overgehouden. "Er zijn mensen die hem Anna Nicole Smith noemen, omdat ze denken dat hij achter het geld van Amy aan zit." Anna Nicole Smith, die in februari overleed, werd wereldberoemd door haar huwelijk met de steenrijke oliemagnaat J. Howard Marshall II, die 63 jaar ouder was.

Amy en Blake trouwden vrijdag tijdens een dertig minuten durende ceremonie waar ze 87 euro voor betaalden. Na de plechtigheid at het kersverse echtpaar een hamburger en frietjes bij een cafetaria. Winehouse was in Miami voor een fotoshoot.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen