Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Lohan is verslaafd aan cocaïne, drank en seks'

Shownieuws

Lindsay Lohan heeft, kort nadat ze in februari een afkickkliniek had verlaten, op een feestje twintig lijntjes cocaïne gesnoven. Dat onthult een vriend.

Lindsay Lohan mag dan een maand hebben doorgebracht in een afkickkliniek, haar wilde rode haren heeft ze niet verloren. Kort nadat ze in februari het Wonderland Center in Los Angeles had verlaten, snoof zij op een feestje twintig lijntjes cocaïne. Dat onthult een vriend van de actrice aan het Britse weekblad News of the World.

Schaamteloos, zo omschrijft de vriend van de 21-jarige actrice, die onlangs te zien was in de film 'Bobby'. "Ze probeerde het niet eens te verbergen. Ze snoof cocaïne van de tafel, van haar sleutels, van boeken en zelfs van een tijdschrift dat op de grond lag." Als ze het witte goedje heeft gebruikt, zou Lohan geen grenzen meer kennen. "Ik ben de tel kwijt van de keren dat ze haar kleren heeft uitgetrokken, waar iedereen bij was."

Op de website van het Britse blad staan foto's, waarop te zien zou zijn hoe de actrice cocaïne snuift en de drugs aanbiedt aan haar vriendin. De vage kiekjes tonen een meisje, dat lijkt op Lohan, die haar vinger onder de neus van een ander meisje houdt.

Volgens de anonieme bron is cocaïne niet het enige waaraan zij verslaafd is. Ook alcohol, waarvoor zij in behandeling was, zou haar opnieuw hebben verleid. Seks met bekende acteurs en zangers is eveneens een hobby van de rossige filmster. "Ze heeft me verteld dat ze het bed heeft gedeeld met James Blunt, Jude Law, Joaquin Phoenix, Benicio Del Toro en Jared Leto", beweert de vriend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen