Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nederlandstalige album Jim gaat 'Vrij' heten

Shownieuws

De nieuwe cd van Jim gaat 'Vrij' heten. Het vierde album voor Jim wordt zijn eerste Nederlandstalige cd. De single 'Doe dit doe dat' verschijnt volgende week.

Het Nederlandstalige album van Jim Bakkum krijgt als titel 'Vrij'. Het wordt de vierde cd voor de ster uit de musical 'Grease', maar zijn eerste album in zijn moerstaal. De zanger haalde vorig jaar de top tien van de Single Top 100 met 'Dapper en sterk', het themalied uit de film 'Asterix en de Vikingen'. De nieuwe single verschijnt volgende week en heet: 'Doe dit doe dat'. Woensdag wordt de videoclip bij het nummer opgenomen.

Haro Slok, die eerder werkte met artiesten onder wie Volumia, Kane en André van Duin, tekende voor de productie van de Nederlandstalige popplaat van de 19-jarige zanger. Slok kreeg bij de productie hulp van Pieter van Schooten. Hij schreef onder andere de muziek voor 'Dapper en sterk' en hij was ook verantwoordelijk voor een groot aantal hits van de meidengroep Djumbo.

Drukke tijden voor de jonge pop- en musicalster. In mei verschijnt zijn eigen kledinglijn bij een bekende warenhuisketen, eind juni de release van zijn vierde album en in het najaar een theatertournee waarin de songs van zijn nieuwe album een belangrijk aandeel hebben. Maar tot eind juli is Jim samen met zijn nieuwe vriendin en tegenspeelster Bettina Holwerda nog te zien in de musical 'Grease'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen