Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Michael Bublé ontvangt gouden plaat

Shownieuws

Michael Bublé heeft zondag een gouden plaat gekregen voor zijn 'Call me irresponsible'. Van de plaat zijn in een week meer dan 35 duizend exemplaren verkocht.

De Canadese zanger Michael Bublé heeft zondag in Laren een gouden plaat gekregen voor zijn album 'Call me irresponsible'. Daarvan zijn in de eerste week meer dan 35 duizend exemplaren verkocht. Eerder deze week debuteerde het album al op de eerste plaats in de Mega Album Top 100.

De 31-jarige Bublé kreeg de onderscheiding na een miniconcert in het Singer Theater in Laren, dat speciaal voor tweehonderd prijswinnaars van Radio 2 was georganiseerd. Hij zong daar voornamelijk nummers van zijn nieuwe album maar ook enkele oudere, zoals 'Home'.

Vlak voordat hij dit liedje inzette, trok hij Paul de Leeuw het podium op, die in de zaal zat. De avond ervoor hadden ze het lied samen gezongen in het programma van de Leeuw, 'Mooi! Weer de Leeuw. De presentator zong daar een Nederlandse tekst bij, maar had niet zien aankomen dat hij het nog eens ten gehore moest brengen. Hij moest het publiek opbiechten dat hij de tekst niet uit zijn hoofd kende.

En hij was niet de enige die vergeetachtigheid parten speelde. Bublé moest tijdens zijn vertolking van 'Always on my mind' toegeven dat hij zijn tekst kwijt was. De zanger had daar een goede verklaring voor. "Ik kon alleen maar denken aan een broodje shoarma."

Op 10 oktober geeft Bublé een concert in Ahoy.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen