Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Vader Jessica Simpson schiet Britney te hulp'

Shownieuws

Joe Simpson, de vader van Jessica Simpson, overweegt de carrière van Britney nieuw leven in blazen. De vader van Britney geeft haar de schuld van alle ellende.

'Vader Jessica Simpson schiet Britney te hulp'

De vader van Jessica Simpson overweegt de carrière van Britney Spears nieuw leven in blazen. Nadat de vader van de voormalige popprinses, Jamie Spears, vorige week verklaarde dat zijn dochter al haar ellende aan zichzelf heeft te danken, springt Joe Simpson nu in de bres voor de popprinses. Dat meldt de Amerikaanse krant The New York Daily News. De geruchten gaan dat Simpson druk in gesprek is met La Spears over haar toekomst.

Joe Simpson heeft al ervaring in de muziekindustrie, hij begeleidde de zangcarrières van zijn twee dochters, Jessica en Ashlee. Volgens de krant zou dochter Jessica Simpson geen problemen hebben met de samenwerking tussen haar concurrente en haar vader. Ze zou Britney zelfs al gebeld hebben om wat af te spreken.

De samenwerking lijkt wat vreemd, daar Spears voor meer dan tachtig miljoen euro aan albums heeft verkocht. Een bedrag dat de zusjes Simpson nog lang niet bij elkaar hebben gezongen. Het zusje van de 26-jarige Jessica, Ashlee, scoorde twee hits met de nummers 'Pieces of me' en 'Lala'. Jessica is vooral bekend door haar huwelijk met de zeven jaar oudere Nick Lachey, die in de band 98 Degrees zong. De twee waren te volgen in de MTV realityshow Newlyweds. Vorig jaar vroeg Jessica de scheiding aan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen