Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Geld houdt Connie en Hans Breukhoven bij elkaar'

Shownieuws

Volgens Jordy Breukhoven is geld het enige dat zijn ouders bijeen houdt. "Mijn mening: dat ze nog gewoon getrouwd zijn om financiële redenen", stelt hij.

'Geld houdt Connie en Hans Breukhoven bij elkaar'

Volgens Jordy Breukhoven is geld het enige dat zijn ouders bijeen houdt. "Mijn mening over het hele verhaal: dat ze nog gewoon getrouwd zijn om financiële redenen", vertelt de van Hans en Connie Breukhoven vervreemde zoon op de website van De Telegraaf.

Het veelbesproken echtpaar houdt volgens Jordy de buitenwereld een illusie voor. "Af en toe gaan ze samen naar premières om op de foto te gaan", stelt hij. Zijn vader zou voor Connie een huis hebben gekocht en maandelijks een financiële bijdrage op haar rekening storten. "Persoonlijk zou ik het niet trekken om op zo'n manier te leven, maar daar kiezen ze zelf voor."

Over de geruchten dat Hans een minnares zou aanhouden in België, kan Jordy niet uitweiden, aangezien hij al een tijd geen contact meer heeft met zijn ouders. "Ik kan het verhaal dus niet bevestigen, maar er zal wel een kern van waarheid in zitten", beweert hij.

Tussen de Breukhovens en hun drie geadopteerde kinderen botert het al jaren niet. Jordy en Constanza zochten meermaals de publiciteit op. Volgens de twee zouden Connie en Hans hun persoonlijke keuzes niet respecteren. Vooral Jordy bekritiseert regelmatig zijn moeder in boulevardkranten en roddelbladen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen