Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Huwelijk Madonna staat op springen

Shownieuws

Het huwelijk van Madonna en Guy Ritchie staat op springen. Ze slapen apart en zijn in therapie. Sinds de adoptie van David botert het niet meer tussen de twee.

Het huwelijk van Madonna en Guy Ritchie staat op springen. Volgens de Britse krant News of the World slapen de twee in aparte kamers en zijn ze in therapie gegaan in een poging nog iets van de relatie te redden.

Vrienden van het glamourkoppel geven de verzoeningspoging weinig kans. "Ze liggen al eeuwen met elkaar overhoop en ze doen nog nauwelijks iets samen", onthult een insider in de krant.

Een van de redenen zou zijn dat Madonna onlangs opnieuw een kind uit Malawi wilde adopteren, nadat ze vorige maand een bezoek aan het Afrikaanse land had gebracht. Het stel heeft al een geadopteerde zoon, David, wiens komst veel kritiek opleverde. Madonna en Ritchie zouden de regels hebben omzeild.

Ritchie weigerde zijn vrouw te vergezellen tijdens haar laatste trip naar Malawi. Volgens vrienden haatte hij alle publiciteit rondom de adoptie van David. Ook zou hij ervan balen dat zijn vrouw niet inziet dat ze hun gezin schade berokkent door weer over wezen te beginnen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen