Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Attractie voor Simpsons in Universal Studio's

Shownieuws

De familie Simpson krijgt een attractie in de twee pretparken van Universal Studio's in Orlando en Hollywood. Volgend jaar zomer is de attractie te bezoeken.

Attractie voor Simpsons in Universal Studio's

(Novum/AP) - De familie Simpson krijgt een attractie in de twee pretparken van Universal Studio's in Orlando en Hollywood. De bedenker van de animatiefamilie, Matt Groening, werkt samen met het filmbedrijf om Homer, Marge, Bart, Lisa en Maggie zo echt mogelijk te laten lijken. Ook spreken de acteurs die verantwoordelijk zijn voor de stemmen van de karakters in de serie, ook de stemmen in bij de attractie.

In de attractie, die nog geen naam heeft, zitten de gasten in een wagentje voor een groot scherm. Het wagentje beweegt mee met de actie die de gele familie op het doek beleeft. "We combineren dit met wat special effects en snelheid, zodat het lijkt alsof de gast tussen de familie Simpson zit", vertelt een woordvoerder van Universal.

The Simpsons werd voor het eerst in 1987 uitgezonden als een kort filmpje in een Britse televisieshow. Na drie filmpjes werd de familie ongekend populair en kreeg ze een eigen show. In de Verenigde Staten is de sitcom met bijna vierhonderd afleveringen aan zijn achttiende seizoen bezig. The Simpsons wordt in Nederland op Veronica uitgezonden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen