Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Datum rechtszaak George Michael bekend

Shownieuws

George Michael moet de dag voordat hij een uitverkocht concert in Londen geeft voor de rechter verschijnen. Hij werd gearresteerd voor drugsgebruik.

Datum rechtszaak George Michael bekend

(Novum/AP) - George Michael moet de dag voordat hij een uitverkocht concert in Londen geeft voor de rechter verschijnen. Michael werd in oktober gearresteerd voor drugsgebruik en rijden onder invloed. De rechtszaak begint op 8 mei en duurt toto 8 juni. Vorige maand maakte de zanger bekend op 9 juni een concert in het Wembley Stadium in Londen te geven.

De 43-jarige zanger diende een verzoek in om afwezig te zijn op 8 juni vanwege de voorbereidingen voor het concert. De rechter vond dat onzin en wees de aanvraag af. "Hij is in de buurt, ik geloof dat hij in Londen optreedt, dus het lijkt me niet onmogelijk voor hem om te verschijnen", zei de rechter.

Het is niet de eerste keer dat de voormalige zanger van Wham! in contact komt met justitie. Vorig jaar ramde hij met zijn Range Rover tegen drie geparkeerde auto's en reed weg zonder de eigenaren in te lichten. Ook werd hij eerder dat jaar opgepakt wegens drugsbezit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen