Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Dancing with the stars' afgelopen voor Mills

Shownieuws

Heather Mills kreeg dinsdag de minste stemmen in het dansspektakel 'Dancing with the stars', en moest de show verlaten. "We wisten al dat we eruit gingen."

'Dancing with the stars' afgelopen voor Mills

(Novum/AP) - Heather Mills kreeg dinsdag de minste stemmen in het dansspektakel 'Dancing with the stars', en moest de show verlaten. De jury van de Amerikaanse versie van het programma was onder de indruk van de danspasjes van Mills, maar het publiek was genadeloos. De voormalige vrouw van Paul McCartney reageerde niet verbaasd. "We wisten al dat we eruit gingen, vorige week was het al kantje boord."

Mills hield een afscheidsspeech waarin ze niet alleen haar danspartner bedankte, maar ook haar visagist, haarstylist, het orkest van de show, haar kledingstyliste en al haar fans. De 39-jarige blondine deed mee aan de show om haar verdiensten aan een goed doel te kunnen schenken. "We hebben veel geld opgehaald en zo kunnen er duizenden dieren gered worden", zei ze. Het geld gaat naar Viva!, een organisatie die tegen die bio-industrie strijdt.

Het voormalige model was de eerste deelneemster met een handicap in 'Dancing with the stars'. Ze verloor in 1993 een gedeelte van haar been tijdens een motorongeluk. Er zijn veel grappen gemaakt over de deelname van Mills. Zo kon er worden gewed wanneer haar prothese eraf zou vliegen tijdens een van de uitzendingen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen