Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kim Basinger ontkent lekken voicemail ex

Shownieuws

Kim Basinger ontkent dat zij de voicemail naar buiten heeft gebracht waarop haar ex-man Alec Baldwin zijn dochtertje uitscheldt. Dat stelde haar woordvoerder.

Kim Basinger ontkent lekken voicemail ex

(Novum/AP) - Kim Basinger ontkent dat zij de voicemail naar buiten heeft gebracht waarop haar ex-man Alec Baldwin zijn dochtertje uitscheldt en bedreigt. Dat heeft een woordvoerder van de actrice gezegd.

Baldwin kwam donderdag onder vuur te liggen naar aanleiding van het agressieve telefoonbericht, dat door showbizzsite TMZ op internet werd geplaatst. Zo noemde hij zijn 11-jarige dochtertje Ireland een 'hersenloos varkentje' en dreigde hij haar eens goed onder handen te nemen.

Uit het bericht wordt duidelijk dat de 49-jarige acteur kwaad is dat zijn dochter een belafspraak niet nakomt. Baldwin en Basinger zijn verwikkeld in een voogdijzaak, sinds zij in 2000 van elkaar scheidden. "Iedereen vraagt altijd waarom die zaak al zoveel jaar loopt", zei de woordvoerder van Basinger. "Dit is het antwoord. Het gaat om zijn voortdurend agressieve gedrag."

Volgens Baldwin is zijn 53-jarige ex de schuld van het incident. Vrijdag verontschuldigde hij zich op zijn website voor de manier waarop hij zijn dochter had toegesproken. "Ik wordt al jaren uit het leven van mijn kind verdreven", verdedigt hij zijn gedrag.

Basinger staat een rechtszaak te wachten over het negeren van het visitatierecht van Baldwin. De actrice zou tot twaalf keer toe een door de rechter opgelegde bezoekregeling aan haar laars hebben gelapt. Haar voormalige echtgenoot mag Ireland vanwege het incident niet zien tot een eerstvolgende hoorzitting, die op 4 mei plaatsvindt.

Ook op het professionele vlak lijkt het met Baldwin, die speelde in films als 'Malice' en 'The cooler', niet voor de wind te gaan. Woensdag werd bekend dat hij heeft gebroken met zijn management in Hollywood. Zonder in details te treden, stelde zijn woordvoerder dat hij Creative Artists Agency om persoonlijke redenen heeft verlaten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen