Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Roxeanne Hazes wordt geen popster

Shownieuws

Roxeanne Hazes (14) ziet een platencontract aan haar neus voorbij gaan. Ze verloor zaterdag in de sing-off van 'So you wannabe a popstar' van Sacha Visser.

De 14-jarige Roxeanne Hazes ziet een platencontract aan haar neus voorbij gaan. De jongste deelneemster aan 'So you wannabe a popstar' is zaterdag uit de zangshow van SBS gestemd. De jury vond haar vertolking van de nummers 'Hips don't lie' van Shakira en 'Don't cha' van de Pussycat Dolls niet overtuigend. Ook het publiek bleek niet onder de indruk. Toch hoopt Roxy dat haar cd ooit naast die van haar vader, volkzanger André Hazes, komt te liggen.

Wel door naar de halve finale van volgende week is Sacha Visser. De ONM-ster verzamelde in de sing-off met zijn vertolkingen van 'Over de top' van De Toppers en 'You give me something' van James Morrison net iets meer stemmen dan Roxeanne. Wederom regende het tijdens zijn optreden knuffelbeesten en slipjes van zijn vele vrouwelijke fans. Volgende week neemt Sacha het in de halve finale op tegen presentator Viktor Brandt en marathonschaatser Erik Hulzebosch.

'So you wannabe a popstar' wordt gepresenteerd door Nance en Gerard Joling.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen