Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Maroon 5 heeft liever meisjes dan alcohol

Shownieuws

Adam Levine, de zanger van Maroon 5, houdt meer van meisjes dan van drank. "Ik vind een drankje lekker, maar bands die daar over zingen zijn triest", stelt hij.

Adam Levine, de zanger van Maroon 5, houdt meer van meisjes dan van drank. "Ik vind een drankje lekker, maar bands die daar over zingen zijn triest", vertelt de muzikant aan de Britse krant The Sun. "Ze noemen het rock-'n-roll, maar aan zo'n leven ga je gewoon kapot."

Meisjes daarentegen horen volgens de 28-jarige Levine, die met zijn band hits scoorde als 'This love' en 'She will be loved', wel bij de levensstijl van een muzikant. "Onze fans gooien hun beha's en slipjes op het podium en dat gaat nooit vervelen", vertelt hij.

De jonge zanger zou, sinds Maroon 5 in 2002 doorbrak, met vele bekende vrouwen zijn uitgegaan. Zo zou hij onder andere met Jessica Simpson en Natasha Bedingfield het bed hebben gedeeld. "Sommige van die roddels kloppen en sommige niet", zegt hij. "Ik wou dat het allemaal waar was, dat zou fantastisch zijn."

'It won't be soon before long', het nieuwe album van het vijftal, ligt later deze maand in de winkel. De single 'Makes me wonder' is inmiddels al verschenen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen