Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Geen kaviaar, maar kip voor Paris Hilton

Shownieuws

Geen kaviaar, oesters of andere lekkernijen meer voor Paris Hilton, ze krijgt één warme maaltijd per dag in de gevangenis, die voornamelijk uit kip bestaat.

(Novum/AP) - Geen kaviaar, oesters of andere lekkernijen voor Paris Hilton, maar één warme maaltijd per dag die voornamelijk uit kip bestaat. De hotelerfgename moet een celstraf van 45 dagen uitzitten in een vrouwengevangenis in Los Angeles. Hilton, wier leven uit luxe, glamour en uitgaan bestaat, werd vrijdag tot de straf veroordeeld omdat ze rondreed zonder geldig rijbewijs.

De gevangenis waar Hilton zal verblijven wordt door de directrice omschreven als 'een zeer aangename plek'. Tijd om de hairextensions van Hilton bij te werken is er niet. De gevangenen mogen maximaal één uur per dag hun cel uit om te douchen, spelletjes te doen of televisie te kijken. Ook het belgedrag van de blondine wordt beperkt. Mobiele telefoons zijn niet toegestaan. Er wordt drie keer per dag gezamenlijk gegeten. Of de steenrijke socialite een cel moet delen is niet bekend.

De 25-jarige Hilton vertrekt op 5 juni richting de gevangenis. Haar advocaat, Howard Weitzman, vindt de straf zeer ongepast. "Ze krijgt zo'n hoge straf omdat ze beroemd is", beweert hij. De moeder van Paris, Kathy Hilton, liet op sarcastische wijze haar 'tevredenheid' met de uitspraak blijken. Ze lachte luidkeels en bedankte de rechter voor de veroordeling door zijn handtekening te vragen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen