Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tiësto raakt concertkaarten Gelredome niet kwijt

Shownieuws

Tiësto heeft wegens tegenvallende kaartverkoop twee concerten in het Gelredome moeten afgelasten. Alleen het concert op zaterdag 2 juni gaat door.

Tiësto heeft wegens tegenvallende kaartverkoop twee concerten in het Gelredome moeten afgelasten. Dat meldt zijn management dinsdag. Zijn nieuwe wereldtournee 'Elements of Life' doet op zaterdag 2 juni het Arnhemse stadion aan. De eerder aangekondigde concerten op 31 mei en 1 juni komen te vervallen.

De drie data waren een overschatting, bekent woordvoerder Maurice Verschueren. "Voor de vrijdag hadden zich veel bedrijven aangemeld", legt hij uit. "Maar uit eerdere ervaring weten we dat dit de sfeer niet ten goede komt." Ook voor het optreden van donderdag was te weinig animo. "Veel mensen moeten op vrijdag werken en dan is een evenement dat tot zes uur 's ochtends duurt niet aantrekkelijk."

Al aangeschafte kaarten voor 31 mei en 1 juni kunnen worden ingeruild voor kaarten voor het concert op 2 juni. Voor het optreden, waarvan de voorverkoop een maand geleden begon, zijn nog altijd kaarten beschikbaar.

De 38-jarige Tiësto is de eerste dj die als soloartiest tot tweemaal toe het Gelredome vol kreeg. In 2003 en 2004 gaf hij een uitverkocht optreden in het stadion.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen