Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Yolanthe doet mee aan Try Before You Die

Shownieuws

Yolanthe Cabau van Kasbergen gaat het team versterken van de BNN-show Try Before You Die. Daarvoor gaat ze op de vleugel van een opstijgend vliegtuig staan.

Yolanthe Cabau van Kasbergen gaat het team versterken van het BNN-programma Try Before You Die. Dat heeft de jongerenomroep dinsdag bekendgemaakt. Het 22-jarige liefje van Jan Smit gaat zich in het programma bewijzen als waaghals. Zo zal ze onder meer op de vleugel van een opstijgend vliegtuig gaan staan.

In Try Before You Die doen BNN-presentatoren dingen waarvan ze vinden dat ze die voor hun dood moeten hebben gedaan. Zo gaat Sophie Hilbrand de samba dansen tijdens het carnaval in Rio de Janeiro, poseert Dennis Strom voor de Amerikaanse Playgirl, rijdt Katja Schuurman door een slagboom heen en wordt Filemon Wesselink afgeschoten als levende kanonkogel.

Verder laat Nicolette Kluijver tienduizend bijen op haar lijf en doen Sander Lantinga en Ruben Nicolai mee aan 'Te land, ter zee en in de lucht'. Het derde seizoen van Try Before You Die is in september te zien op BNN.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen