Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gigi Ravelli ambassadrice Nederland Positief

Shownieuws

Gigi Ravelli is de nieuwe ambassadrice van de stichting Nederland Positief. De stichting voert met de hulp van BN'ers campagne voor een positiever Nederland.

Belspelpresentatrice Gigi Ravelli is de nieuwe ambassadrice van de stichting Nederland Positief. De stichting voert met de hulp van bekende Nederlanders campagne voor een positiever Nederland. Actrice Yolanthe Cabau van Kasbergen en musicalster Nurlaila Karim waren al ambassadrice van Nederland Positief.

De 24-jarige Ravelli, die sinds half april te zien is in de soap Goede Tijden, Slechte Tijden, kan wel wat positieve punten aan ons land opnoemen. "Iedereen in Nederland is vrij om te gaan en staan waar hij of zij maar wil", zegt ze. "Het maakt bovendien niet uit wie je bent, wat je doet, of wat je draagt. Dat vind ik positief."

De blonde actrice gelooft ook in positief denken. "Ik ben ervan overtuigd dat alles naar je toe kan komen als je erin gelooft en er voor gaat."

Jaarlijks organiseert de stichting de verkiezingen 'mooiste lach van Nederland' en de 'meest positieve Nederlander'. Op 21 juni organiseert Nederland Positief de eerste landelijke positiefdag.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen