Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Meer werk voor Sylvia na borstvergroting

Shownieuws

Sylvia, die tweede werd in het programma Hollands Next Top Model, heeft door haar borstvergroting meer werk gekregen. "Ik viel af en mijn borsten dus ook."

Sylvia, die tweede werd in het programma Hollands Next Top Model, heeft door haar borstvergroting meer werk gekregen. "Ik ben ongeveer zes kilo afgevallen, dat was beter voor mijn modellenwerk. Maar daarmee was ik ook meteen mijn borsten een beetje kwijt", vertelt ze in Veronica Magazine. "Nu heb ik weer een volle B-cup."

Sylvia ontkent meerdere cosmetische ingrepen te hebben ondergaan. "Maar mijn lippen waren altijd al dik hoor, ik heb ze niet laten opspuiten."

In de finale van het programma nam ze het op tegen Sanne Nijhof. Sylvia werd tweede maar deze plaats legde haar geen windeieren. "Ik heb meer werk dan Sanne", vertelt ze. "Ik doe veel commerciële dingen, Sanne is vooral geschikt voor de catwalk."

Ondanks het succes van het 21-jarige model heeft ze wel wat moeten opgeven. "Voor mij geen patatje oorlog, alleen maar gezond eten. Ik drink veel bronwater en na acht uur 's avonds eet ik niets meer." Verder traint het model zich helemaal suf om haar figuur in toom te houden. "Door het afvallen ben ik ook een beetje mijn kont kwijt, daarom doe ik nu aan spinning, bodypump en pilates."

Sylvia poseerde onder meer voor het mannenblad FHM. Verder is ze net terug uit de Verenigde Staten. "Binnenkort ga ik auditie doen voor een groot lingeriemerk in Amerika. Als ik die opdracht krijg, dan ga ik echt een grote stap vooruit."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen