Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Eva Mendes heeft geen probleem met hazentanden

Shownieuws

Eva Mendes was vroeger een lelijk eendje, of liever gezegd, een lelijke haas. "Ik werd Bugs Bunny genoemd, omdat ik enorme hazentanden had", vertelt de actrice.

Eva Mendes was vroeger een lelijk eendje, of liever gezegd, een lelijke haas. "Ik werd op school Bugs Bunny genoemd, omdat ik enorme hazentanden had", vertelt de actrice in de Amerikaanse krant New York Post. "Ik heb nog steeds grote voortanden, maar omdat ik toen zo'n dertig kilo woog viel het extra op."

Ondanks alle pesterijen in haar jeugd heeft Mendes nooit overwogen om een beugel te nemen. "Nee, ik heb vrede met mijn imperfecte gebit", vertelt de 33-jarige actrice van Cubaans-Amerikaanse afkomst . "Ik verberg mijn tanden nooit als ik moet lachen."

Eva Mendes speelde in films als 'Training day', 'Hitch' en 'Ghost rider'. In 'Miami', het liedje waarin collega-acteur Will Smith zijn liefde voor de stad in Florida onder woorden brengt, zingt Mendes het zinnetje 'Welcome to Miami, bienvenido a Miami'. Ze stond vorig jaar op de lijst van de honderd meest sexy vrouwen ter wereld van het Amerikaanse tijdschrift FHM.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen