Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dochter Patricia Paay wil ook Star Sister zijn

Shownieuws

Christina Curry, de dochter van Patricia Paay, had ook willen meedoen aan de reünie van The Star Sisters. "Ze wilde ook graag Star Sister zijn", vertelt Paay.

Christina Curry, de dochter van Patricia Paay en Adam Curry, had ook heel graag willen meedoen aan de reünie van The Star Sisters. "Ze wilde ook graag Star Sister zijn", vertelt Patricia over haar 16-jarige dochter. "Het ziet er makkelijker uit dan dat je denkt, zei ik haar." Volgens Star Sister Ingrid Ferdinandus is Christina ook iets te lang voor de meidengroep. "Ze is twee koppen groter dan ik."

Roxy Paay, de 24-jarige dochter van Patricia's zuster Yvonne Keeley, die ook lid is van het zangtrio, vindt het heel leuk dat haar moeder weer gaat optreden. "Ze vindt het heel spannend", vertelt Yvonne. "De eerste keer was ze twee of drie jaar oud en heeft ze het niet bewust meegemaakt." Ook de zoons van Ingrid reageerden positief. "'Geweldig mam, dan kom je weer op tv', riepen ze", zegt de brunette lachend.

Maar op de enthousiaste reactie van de 81-jarige moeder op de comeback van de zusjes Paay, hebben ze lang gewacht. "We hebben heel lang in het geheim alles voorbereid en nog even niets tegen mensen gezegd", legt Yvonne uit. "Zeker niet tegen m'n moeder", vult Patricia haar zus aan. "Anders weet gelijk iedereen het", gieren de twee dames het uit. "Maar ze waren heel erg verrast."

Het eerste optreden van de meidengroep, na een pauze van twintig jaar, is zondag in de televisieshow 'Dancing with the stars'. Volgens de drie zangeressen wordt het optreden spectaculair. "We hebben twintig echte Nederlandse mariniers geregeld, die met ons en de dansers meedoen", verklapt Patricia. "Er staat wel wat tegenover, maar dat vertellen we nog niet", vult Ingrid haar sterrenzusje aan.

Het gerucht gaat dat de dames gaan optreden voor de militairen in Afghanistan. Mogelijk treden zij ook in juni op in de Amsterdam ArenA, tijdens de concerten van de Toppers. En als het aan het trio ligt niet alleen als drietal en met een oud repertoire. "Het moet een echt showtje worden met dansers erin, echt een beetje Hollywood", vertelt La Paay. "En als het nodig is gaan we met nieuw repertoire optreden. We moeten wel een beetje verfrissen, anders vinden wij het ook niet meer leuk. We doen dit echt om heel veel lol te maken en heel veel lol te brengen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen