Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Manager BZN Jaques Hetsen (61) overleden

Shownieuws

De manager van de band BZN, Jaques Hetsen, is op 61-jarige leeftijd overleden aan een hersenbloeding. Hetsen was al veertig jaar manager van de band.

De manager van de Volendamse band BZN, Jaques Hetsen, is vrijdag op 61-jarige leeftijd overleden aan een hersenbloeding. Dat is te lezen op de website van de Band Zonder Naam. Hetsen werd achter het stuur in zijn auto bij Kerkdriel gevonden. In het ziekenhuis kreeg hij een tweede hersenbloeding die hem fataal werd. Hetsen was al veertig jaar manager van de band.

De bandleden zijn aangeslagen door de plotselinge dood van 'hun grote beer uit Wognum', zoals de zij hem altijd noemden. "We weten niet zo goed wat we ermee aanmoeten", zegt bassist Jan Tuyp zaterdag in De Telegraaf. De band, die momenteel bezig is met zijn afscheidstournee, was niet voorbereid op nog een verlies. "We dachten dat we met zijn allen naar de finish van ons muziektijdperk konden gaan", zegt de Tuyp.

De voormalige gitarist van de band, Dirk van der Horst, overleed in 2004. Een jaar later overleed ook de producer van de band, Roy Beltman. "Jaques was een kerel uit één stuk. Als een vent als hij kan bezwijken, dan geeft dat te denken."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen