Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nep-Xander actief op Hyves

Shownieuws

Op Hyves waart een gebruiker rond die zich voordoet als de zanger Xander de Buisonjé. Daarvoor waarschuwt de 33-jarige artiest op zijn website.

Op Hyves waart een gebruiker rond die zich voordoet als Xander de Buisonjé. Daarvoor waarschuwt de zanger op zijn website. "Nou weet iedereen die Xander ook maar een beetje kent dat Xander en computers niet altijd even goed samengaan", is op de site te lezen. "Hij zegt altijd 'geef mij maar een piano'."

Bezoekers van de Nederlandse profielensite moeten de gebruiker negeren, zo stelt de 33-jarige muzikant. "Mocht je dus leuk in gesprek komen met 'Xander' via Hyves, dan kan het dus echt iedereen zijn, behalve Xander", zegt hij. Op de internetsite lijken weinig bezoekers zich te laten foppen. Degene die zich voordoet als de zanger heeft slechts 22 vrienden. Niemand heeft de afgelopen tijd een bericht op het profiel achtergelaten.

Ook Victoria Koblenko klaagde onlangs over een Hyver die zich zou voordoen als de actrice. "Trap er niet in", schrijft ze op haar website.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen