Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Stalker moet uit buurt Sandra Bullock blijven

Shownieuws

Een rechter heeft een straatverbod opgelegd aan een gestoorde fan van Sandra Bullock. De vrouw probeerde vorige maand de man van Bullock aan te rijden.

Een rechter heeft bepaald dat een stalker uit de buurt van Sandra Bullock moet blijven. De 42-jarige actrice vroeg een straatverbod aan voor de vrouw, die eind vorige maand zou hebben geprobeerd om de echtgenoot van Bullock dood te rijden.

Volgens entertainmentwebsite TMZ moet Marcia Valentine de komende drie jaar minimaal 450 meter afstand houden van Bullock, haar man Jesse James en zijn kinderen uit een eerder huwelijk. De filmster was niet verplicht om de zaak bij te wonen, maar vond de kwestie zo belangrijk dat ze toch kwam opdagen.

Jesse James, die motorontwerper is, trof de geobsedeerde fan eind april aan op de oprijlaan van zijn huis. Toen hij haar vroeg weg te gaan, probeerde ze hem volgens de politie met haar auto tot vier keer toe omver te rijden. Bullock en de 10-jarige zoon van James waren getuige van de aanval van Valentine, die Bullock al lange tijd stalkte.

Sandra Bullock is onder meer bekend van rollen in 'Speed', 'Two weeks notice' en de 'Miss Congeniality'-films. De donkerharige actrice is momenteel bezig met opnamen van 'All about Steve'. In deze film speelt ze ironisch genoeg een vrouw die ervan overtuigd is dat een cameraman haar ware liefde is. Ze reist hem overal achterna in de hoop hem ervan te overtuigen dat ze voor elkaar gemaakt zijn.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen