Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Caroline Tensen makkelijk om mee te leven

Shownieuws

Met Caroline Tensen valt prima te leven. "Als je Willibrord Frequin dagelijks op de set hebt meegemaakt, dan is Caroline heel gemakkelijk", zegt haar vriend.

Met Caroline Tensen valt prima te leven. "Als je Willibrord Frequin dagelijks op de set hebt meegemaakt, dan is Caroline heel gemakkelijk", zegt haar vriend Peter Gallas zaterdag in De Telegraaf. "We hebben het erg leuk samen, maar maken ook af en toe ontzettende ruzie."

Tensen vormt al zes jaar een koppel met Gallas, die onder meer uitvoerend producent is van 'Joling & Gordon over de vloer'. Naar eigen zeggen zijn de twee al tweeënhalf jaar niet meer uit elkaar geweest. "De beginjaren waren nogal turbulent, omdat ik nog aan het afkicken was van een relatie van negentien jaar met Frank Wisse", vertelt de 43-jarige presentatrice in de krant. "Ik zag mijn scheiding als een mislukking en daar heb ik heel lang last van gehad."

Caroline is momenteel druk met een babyprogramma voor de NCRV. In Babyboom worden honderd stellen met een kinderwens een jaar lang intensief gevolgd. "We hebben net de kick-off opgenomen", vertelt de blonde presentatrice. "In de studio hebben we zwangerschapstesten gedaan en die bleken in 23 gevallen positief."

Eén koppel kreeg een miskraam. Tensen geeft toe dat ze later in de auto even heeft gehuild, omdat ze weet wat ze doormaken. "Ik heb zelf op mijn 24e een buitenbaarmoederlijke zwangerschap gehad en ik heb tweeënhalf jaar niet geweten of ik kinderen kon krijgen."

Caroline kreeg uiteindelijk twee kinderen met haar ex-man, maar zegt dat ze met Peter geen kinderen meer krijgt. "We hebben het geprobeerd, maar het lukte niet", vertelt ze. Het kan Gallas niet schelen. "Het zijn dan wel niet mijn kinderen, maar ik maak er wel alles van mee", legt hij uit. "En als ik er geen zin in heb, ga ik naar onze pied-à-terre in Amsterdam."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen