Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Joop Braakhekke gaat trouwen

Shownieuws

Joop Braakhekke gaat trouwen met zijn partner Wim Nijkamp. De twee, die al jaren samen zijn, zouden in het huwelijk treden omdat het zakelijk gunstig is.

Joop Braakhekke gaat trouwen met zijn partner Wim Nijkamp. Dat heeft een woordvoerder van de kookgek bevestigd. "Details over de ceremonie wil hij liever nog voor zichzelf houden, maar ik denk ook dat er nog niet veel geregeld is", vertelt ze dinsdag. Volgens haar treedt het stel in het huwelijk omdat het zakelijk gezien gunstig is. Braakhekke en zijn partner zijn al 35 jaar samen.

De Telegraaf meldt dat de 66-jarige topkok in het huwelijksbootje stapt omdat de islam de grootste godsdienst van het land lijkt te worden. Braakhekke wil volgens de krant, niet afwachten tot de huidige vrijheden worden afgebouwd. De woordvoerder kan zich niet voorstellen dat Joop het zo heeft gezegd. "Dat klinkt niet als Joop."

Het ziet ernaar uit dat Braakhekke binnen afzienbare tijd meer tijd heeft voor zijn partner Wim. Vorige maand maakte de kookgek bekend dat hij van plan is zijn twee Amsterdamse restaurants, Le Garage en En Pluche, binnen vijf jaar over te dragen aan de mensen met wie hij nu samenwerkt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen