Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Edwin Evers en Monique Smit zingen zich in finale

Shownieuws

Edwin Evers en Monique Smit staan maandag in de finale van zangwedstrijd 'Just the two of us'. Hun zangpartners zijn Berget Lewis en Xander de Buisonjé.

Edwin Evers en Monique Smit hebben de finale bereikt van 'Just the two of us'. In de halve finale vielen maandag Sonja Silva en haar zangpartner Syb van der Ploeg af.

Evers vormt een duo met souldiva Berget Lewis, met wie hij sinds de eerste aflevering veel bewondering heeft geoogst. Niet alleen bleek de radio-dj te beschikken over een wonderbaarlijk goede zangstem, de chemie tussen hem en Lewis was overduidelijk.

Monique Smit en zangpartner Xander de Buisonjé zijn sterke tegenstanders. Moniques broer Jan Smit roept zijn fans voortdurend op vooral op zijn zusje te stemmen. Mogelijk levert dat veel stemmen op voor de finale, waarin de kijker beslist wie de winnaar wordt.

'Just the two of us' wordt gepresenteerd door Linda de Mol en Gordon. De jury bestaat uit Cornald Maas, Esther Hart, Margriet Eshuis en Rob Stenders. De finale is maandag te zien bij Tien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen