Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jessica Biel is geen respectable actrice

Shownieuws

Jessica Biel heeft moeite met respect krijgen in Hollywood. "De rollen die ik graag wil, die krijg ik niet. Dat gaat allemaal naar crème de la crème."

(Novum/AP) - Jessica Biel heeft moeite met respect krijgen in Hollywood. "De rollen die ik graag wil, die krijg ik niet", vertelt ze. "Die rollen gaan allemaal naar crème de la crème van actrices." Het is niet zo dat Biel niets krijgt aangeboden. "Maar er zijn nog steeds scripts waarvoor een regisseur me niet eens wil zien", klaagt ze. "Die willen liever een Scarlett Johansson of een Nathalie Portman."

Biel gelooft in het hebben van 'een moment'. "Ik ben altijd bang dat ik mijn moment mis", zegt ze. "Ik denk vaak dat ik het bijna heb en het lijkt dan weer door mijn vingers te glippen." De 25-jarige actrice is in juli naast Adam Sandler te zien in de de film 'I now pronounce you Chuck and Larry'.

De actrice werd bekend met de serie '7th heaven'. Ze speelde daarna in films als 'The illusionist' en 'Next'. Biel onthult dat ze best wat moeite heeft met haar vergaarde bekendheid. "Als ik bij de apotheek een recept haal, dan staat de pers al buiten om foto's te maken van wat ik gehaald heb."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen